Fatura Bilgileri

BAP BİRİMİ TARAFINDAN ÖDEME YAPILABİLMESİ İÇİN FATURADA AŞAĞIDAKİ BİLGİLER YER ALMASI GEREKMEKTEDİR.

Proje yürütücüleri ve firmaların dikkatine!

Mal ve hizmet faturaları düzenlenirken şu hususlara dikkat edilecektir:

MANUEL FATURALAR İÇİN

1-Fatura; Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi adına düzenlenecektir.

2-Faturalara;  CÜBAP Vergi Dairesi "Site Vergi Dairesi" - Vergi Kimlik Numarası "2160594838" yazılması gerekmektedir.

3-Faturanın mal veya hizmetin adı "teklif formu" ile aynı olacaktır.

4-Faturada proje numarası yazılması gerekmektedir.

5-Fatura ve ürünler Proje Yürütücüsüne veya onun görevlendirdiği kişilere gönderilmesi gerekmektedir.

E-ARŞİV FATURALAR İÇİN

2-Faturalara;  Vergi Dairesi "Site Vergi Dairesi" - Vergi Kimlik Numarası "2160594838" yazılması gerekmektedir.

3-Faturada yer alan mal veya hizmetin adı "teklif formu" ile aynı olacaktır,

4-Faturada proje numarası yazılması gerekmektedir.

5-Sipariş edilen malzemelerin "Proje Yürütücüsüne veya onun görevlendirdiği kişilere" faturanın ise "CÜBAP" birimine gönderilmesi gerekmektedir.

6-Fatura cubap@cumhuriyet.edu.tr mail adresine gönderilebilir.